Veelgestelde vragen

Hieronder zijn veelgestelde vragen weergegeven. Indien je een andere vraag hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Uitslagen

Indien je uitslag buiten de referentiewaarden vallen adviseren wij om met uw huisarts hierover contact op te nemen. Jouw arts kan jouw uitslag samen met de anamnese beoordelen. VicoBlue kan hier geen oordeel over geven.

De uitslagen ontvang je rechtstreeks digitaal vanuit het laboratorium, d.m.v. beveiligde mail. Vermeld hierom duidelijk jouw e-mailadres en mobiel nummer. Zonder deze gegevens kan het laboratorium de resultaten niet versturen. Normaliter zijn de resultaten binnen 2-3 weken bekend. Heb je gedurende deze periode nog geen uitslag ontvangen? Controleer dan je SPAM of neem contact op met servicedesk@vicoblue.nl.

De uitslagen kunnen worden besproken met een van onze VicoBlue Coaches. Een coachsessie kun je boeken via deze pagina. Let op: je bent zelf verantwoordelijk dat jouw resultaten bij de coach terecht komen. VicoBlue verstuurt geen resultaten naar de coach.

Indien je de resultaten wilt bespreken met een behandelaar kun je een coachingsessie inplannen met een van de VicoBlue coaches? Globale vragen over het onderzoek kunnen gesteld worden aan servicedesk@vicoblue.nl.

Onderzoeken

Vanaf 18 jaar mag iedereen een onderzoek aanvragen. Bij personen onder de 18 jaar adviseren wij contact op te nemen met servicedesk@vicoblue.nl.

Voor sommige onderzoeken is het noodzakelijk om een bepaalde tijd nuchter te zijn. Dit zal dan ook duidelijk vermeld staan in de instructies die je vindt bij de afnameset.

Sommige medicatie kan invloed zijn op de onderzoeken. Neem contact op met je huisarts als je hierover twijfelt.

VicoBlue is het officiële verkooppunt van de onderzoeken van laboratorium LHM Diagnostiek, een EN:ISO17025 geaccrediteerd laboratorium.

ImuPro is een van de meest betrouwbare en toegepaste voedselallergie IgG testen. Het is een concept dat al meer dan 20 jaar bestaat en wordt toegepast in meer dan 40 landen! De analyse wordt uitgevoerd in een ISO17025 geaccrediteerd laboratorium en de kwaliteit van de onderzoeken wordt gewaarborgd door ringonderzoeken. Daarnaast is de fabrikant van de ImuPro, R-Biopharm AG, als een van de eerste firma’s CE-IVDR gecertificeerd!

Daarnaast onderscheidt ImuPro zich t.o.v. van andere voedselallergie IgG en voedselintolerantie testen door de wetenschappelijke onderbouwing en vele studies. Kijk hier voor meer informatie over de studies.

De ImuPro wordt toegepast door diverse (huis)artsen, diëtisten en andere zorgprofessionals!

Bij ImuPro staat kwaliteit hoog in het vaandel!

De ImuPro testen kunnen bij een breed scala aan klachten worden ingezet, denk hierbij aan:

  • Darmklachten
  • Maagklachten
  • Huidproblematiek
  • Hoofdpijn/migraine

Op de officiële website van ImuPro kun je een Quick Check uitvoeren. Je krijgt dan direct te zien of de ImuPro test jou mogelijk kan helpen!

Levering & Verzending

Je kan het monster kosteloos retour sturen binnen Nederland met de meegeleverd envelop met antwoordnummer. Verstuur de envelop gewoon met de post.

Verstuur je vanaf buiten Nederland? Neem dan contact op via servicedesk@vicoblue.nl.

Jouw bestelling wordt verzonden per brievenbuspost van PostNL. Voor post wordt een levertijd van 1-2 werkdagen gehanteerd. Heb je niks ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Andere vragen

Voor antwoord op jouw vragen over onze diensten zijn wij bereikbaar op: servicedesk@vicoblue.nl. Ook kun je ons bereiken op +31 (0) 403114997