Coaching

Wil jij graag uitleg over je persoonlijke resultaten, of wil je een advies op maat? Maak dan een afspraak met een van onze coaches!

Coaching

Voeding, Beweging & Mindset staan centraal in het VicoBlue concept. Wil je begeleiding? Maak dan een afspraak!

De juiste begeleiding voor jou!

Het startpunt van het concept begint bij de thuistesten, nadat jouw persoonlijke resultaten bekend zijn kun je aan de slag om je vitaliteit te verhogen. Met de juiste begeleiding bereik je sneller jouw persoonlijk doel. Deze begeleiding biedt VicoBlue je aan middels een voedings-, bewegings- of mindsetcoach. Ook beschikt VicoBlue over een eigen app, waarbij je jouw resultaten kunt invoeren. Op deze pagina vind je meer informatie over onze coaches en kun je een sessie met een coach boeken!

Over onze coaches

De VicoBlue coaches zijn speciaal opgeleid om jouw testresultaten goed te kunnen uitleggen. Ze begeleiden je tijdens het aanpassen van je voedingspatroon of jouw persoonlijke workout. Met ondersteuning van ons Expert team en Medisch team worden onze VicoBlue coaches opgeleid en gecertificeerd.

Het uiteindelijke doel van onze coaches is om jouw te helpen bij een gezond lichaam en een gezonde geest!

Coaching VicoBlue

Integrale begeleiding

Wil jij ook niet meer van het kastje naar de muur gestuurd worden? Wil jij daarentegen een integrale aanpak waarin zorgprofessionals met elkaar samenwerken?  Dat is wat onze VicoBlue coaches onderscheid!

Je kunt bij VicoBlue terecht voor een Voedingscoach, Bewegingscoach en een Mindsetcoach. Heb je een van onze specialistische thuistesten laten uitvoeren? Boek dan snel een coaching sessie met een coach naar jouw keuze. Voor welke disciplines je ze kan boeken lees je hieronder:

voedingscoach

Onze voedingscoaches begeleiden jou met het juiste voedingspatroon op basis van jouw persoonlijke resultaten, zoals bijvoorbeeld de voedselallergie IgG-test en de DNA metabolisme test.

Bewegingscoach

De VicoBlue bewegingscoaches ondersteunen jou met de juiste sportoefeningen en planning. Zij kunnen je begeleiden met de juiste oefeningen op basis van jouw  resultaat.

Mindsetcoach

Zit je niet lekker in je vel of ervaar je veel stress? Weet je niet goed waar je moet beginnen, of heb je moeite om vast te houden aan jouw persoonlijke plan? Plan dan een sessie met een Vicoblue Mindsetcoach. Gezamenlijk met jouw persoonlijke testresultaat kan er een gericht plan van aanpak worden samengesteld.

VicoBlue Coaches

Hieronder vind je onze VicoBlue coaches. Heb je vragen m.b.t. jouw persoonlijke testresultaten? Boek dan een sessie met een van onze coaches.

Marita van Gerven

Mindsetcoach

Wil jij ook relaxter leven? Met minder stress en meer rust in je hoofd? Stress kan een aanzienlijke invloed hebben op zowel je fysieke als mentale welzijn. Het is belangrijk om te begrijpen hoe het je kan beïnvloeden en manieren te vinden om er beter mee om te gaan.

Met mijn ruime ervaring als mindsetcoach sta ik klaar om de test te verduidelijken en je tips en tools te geven om relaxter te leven.

Melanie Braat

Voedingscoach + Mindsetcoach

In mijn praktijk help ik cliënten die op zoek zijn naar oorzaken en oplossingen voor uiteenlopende gezondheidsproblemen.

Wat ik vaak zie is dat men door de verkregen inzichten gemotiveerd aan de slag gaat, resultaten bereikt en doorzettingsvermogen en een positieve mindset ontwikkelt. Dát is waar ik als Vicoblue coach jou ook bij kan helpen.

Liesbeth de Boer

Bewegingscoach + Voedingscoach + Mindsetcoach

Voeding, beweging en mindset zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar. Als orthomoleculair therapeut en hormooncoach heb ik een holistische kijk op gezondheid.

Ik kijk graag naar het geheel voor een mooiere huid, betere darmwerking, hormoonbalans, energieniveau en algehele gezondheid.

Ik help je graag verder!

Nicolien van Baar

Voedingscoach

Mijn naam is Nicolien van Baar en ik ben werkzaam als orthomoleculair diëtist. Dit houdt in dat ik probeer te achterhalen wat de mogelijke oorzaken zijn van iemands lichamelijke klachten. Daarbij maak ik regelmatig gebruik van labonderzoeken zoals bijvoorbeeld de ImuPro. Vervolgens geef ik adviezen op het gebied van voeding, supplementen en levensstijl om de gezondheid te verbeteren.

Ik help je graag verder!

Maaike Spiegelenberg

Bewegingscoach + Voedingscoach + Mindsetcoach

Mijn naam is Maaike Spiegelenberg en ik ben werkzaam als Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut, Darmspecialist en VicoBlue coach.

Ik bekijk het lichaam als een samenspel van allerlei factoren waarbij voeding een hele grote rol speelt, maar ook beweging en mindset.

Heb je bijvoorbeeld spijsverteringsklachten, val je moeilijk af, heb je eczeem of andere huidklachten, hooikoorts, gewrichtsklachten, voel je je vaak futloos, slaap je slecht of heb je klachten die meer hormonaal gerelateerd zijn zoals PMS of de overgang?

Na analyse van de VicoBlue-test geef ik je heel graag handvatten om je fitter en gezonder te voelen.

Jane Loa

Voedingscoach + Mindsetcoach

Mijn naam is Jane Loa.

Tijdens mijn werkervaring binnen de reguliere zorg, miste ik altijd de aanpak d.m.v. voeding en leefstijl. Ik ben daarom blij dat ik, binnen mijn eigen praktijk, mijn cliënten deze basisprincipes van gezondheid en gezondheidzorg mee mag geven. Dit doe ik doormiddel van aanpassing in voeding en leefstijl.

Het lichaam moet als geheel gezien worden en ik puzzel graag uit waar jouw klachten vandaan komen, zodat we gericht aan de slag kunnen gaan! Geen symptoombestrijding, maar aanpakken van de oorzaak.

Na het afnemen van een test, sta ik als VicoBlue coach voor je klaar en help ik je graag verder met het beantwoorden van al jouw vragen en coach ik je naar jouw beste en gezondste zelf!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten! Alvast bedankt.

Suzanne ten Boske

Voedingscoach

Als orthomoleculair voedingsdeskundige, hormoontherapeut en vicoblue coach, kijk ik graag holistisch naar de onderliggende oorzaken van jouw klacht(en). Ik heb veel ervaring met het bespreken van de imupro-voedingsallergietest en de verbeteringen die je op korte en lange termijn kan verwachten. Na het afnemen van jouw test (Imupro, Neurospot, DNA), help ik je graag verder met de interpretatie van de resultaten, antwoorden op al je vragen, motivatie, voedingskeuzes- of alternatieven, en aanvullend voedings-en supplementenadvies om jouw (darm)gezondheid verder te ondersteunen. Voor mij is een goede begeleiding bij de uitslag van jouw lab-test een voorwaarde om tot een optimaal resultaat te komen!

Ik help je graag verder – Welkom!

Funda Zararsiz

Voedingscoach

Ik ben Funda Zararsiz, orthomoleculair therapeut en oprichter van Fundamental Health en VicoBlue coach. Mijn persoonlijke gezondheidsuitdagingen brachten me in contact met orthomoleculaire therapie, en nu help ik anderen met adviezen voor een gezonde levensstijl. Mijn missie is om bewustzijn te creëren over de kracht van voeding en leefstijl als fundament voor een evenwichtig en vitaal leven. Ik help je graag verder met je gezondheidsreis!

VicoBlue App

Begeleiding in App

Speciaal voor jou ontwikkeld, de VicoBlue app. Deze app biedt tal van voordelen en zal je begeleiden in het proces: Voer jouw MetaCheck resultaten in in de VicoBlue app en krijg toegang tot workouts, gericht op jouw Sport-type. Boek eenvoudig een coaching sessie of houd je persoonlijke voedingsdagboek bij.