Coaching

Voeding, Beweging & Mindset staan centraal in het VicoBlue concept. Wil je begeleiding? Maak dan een afspraak!

Coaching

Voeding, Beweging & Mindset staan centraal in het VicoBlue concept. Wil je begeleiding? Maak dan een afspraak!

Juiste begeleiding

Het startpunt van het concept begint bij de onderzoeken, nadat de onderzoeken zijn uitgevoerd kun je aan de slag om je vitaliteit te verhogen. Met de juiste begeleiding bereik je sneller jouw persoonlijk doel. Deze begeleiding biedt VicoBlue je aan middels een voedings-, bewegings- of mindsetcoach. Tevens beschikt VicoBlue over een eigen app, waarbij je jouw MetaCheck resultaten kunt invoeren. Op deze pagina vind je meer informatie over onze coaches en kun je een sessie met een coach boeken!

Over onze coaches

De VicoBlue coaches zijn speciaal opgeleid om jouw testresultaten goed te kunnen interpreteren. Ze begeleiden je tijdens het aanpassen van je voedingspatroon of jouw persoonlijke workout. Met ondersteuning van ons expert team en medisch team (bestaande uit een Medisch Moleculair Microbioloog, BIG-geregistreerde arts, diëtisten, mindcoaches en sport consultants) worden onze VicoBlue coaches opgeleid en gecertificeerd.

Het uiteindelijke doel van onze coaches is om jouw vitaliteit te vergroten samen met jou!

Coaching VicoBlue

Integrale begeleiding

Niet meer van het kastje naar de muur gestuurd worden, maar een integrale aanpak waarin behandelaren nauw met elkaar samenwerken. Dat is wat onze VicoBlue coaches onderscheidt, met als uiteindelijke doel om jou gezonder en vitaler te laten voelen.

Je kunt bij VicoBlue terecht voor een Voedingscoach, Bewegingscoach en een Mindsetcoach. Heb je een van onze specialistische onderzoeken laten uitvoeren? Boek dan snel een coaching sessie met een coach naar jouw keuze. Voor welke disciplines je ze kan boeken lees je hieronder:

voedingscoach

Onze voedingscoaches begeleiden cliënten met het juiste voedingspatroon op basis van hun persoonlijke testresultaten, zoals bijvoorbeeld de ImuPro en MetaCheck.

Bewegingscoach

De VicoBlue bewegingscoaches ondersteunen cliënten met de juiste oefeningen en frequentie van sporten. Zij kunnen je begeleiden met de juiste oefeningen op basis van jouw MetaCheck resultaat.

Mindsetcoach

Zit je niet lekker in je vel of ervaar je last van veel stress? Plan dan een sessie in met een Mindsetcoach van VicoBlue. Gezamenlijk met je NeuroSpot stress-/burn-out testresultaat kan er een gericht plan van aanpak worden samengesteld.

VicoBlue Coaches

COMING SOON

Wij zijn de laatste hand aan het leggen om de boekingsmodule online te zetten. Binnenkort kun je op deze pagina jouw coaching sessie boeken!

VicoBlue App

Begeleiding in App

Speciaal voor jou ontwikkeld, de VicoBlue app. Deze app biedt tal van voordelen en zal je begeleiden in het proces: Voer jouw MetaCheck resultaten in in de VicoBlue app en krijg toegang tot workouts, gericht op jouw Sport-type. Boek eenvoudig een coaching sessie of houd je persoonlijke voedingsdagboek bij.