Vitaliteit op de werkvloer

Gezonde medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf. VicoBlue biedt hierin ondersteuning aan!

Vitaliteit op de werkvloer

Gezonde medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf. VicoBlue biedt uitkomst om bedrijven gezond te houden!

PMO als start van de vitaliteit van uw bedrijf

PMO betekent Preventief Medisch Onderzoek, bedrijven zijn verplicht om dit te faciliteren voor hun medewerkers en biedt voor het bedrijf vele voordelen. Als werknemers zich goed voelen en met hun werkdruk om kunnen gaan, zorgt dit voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Kortom een gezond bedrijf begint bij de gezondheid van de mens. VicoBlue heeft een samenwerking met MediHealthGroup om het maximale uit een PMO te halen. Investeer in vitaliteit op de werkvloer om de productiviteit, werksfeer en ziekteverzuim te verbeteren!

PMO aanpak

Er bestaat niet iets als een generieke aanpak. Iedere individu is anders en heeft andere wensen en behoeftes, dit geldt ook voor personeelsleden. Vaak worden onderzoeken uitgevoerd die hoge kosten met zich meebrengen, dit is met de PMO van MediHealthGroup en VicoBlue verleden tijd!

Het traject begint met een gratis e-PMO waarmee het DNA van het bedrijf wordt bepaald. Zodra deze resultaten bekend zijn worden gerichte behandelingen aanbevolen die zijn afgestemd op het individu. De gezondheidsscore die uit de e-PMO rolt kan eenvoudig via een online dashboard geraadpleegd worden. In samenwerking met MediHealthGroup kan er worden bepaald hoe de algehele gezondheidsscore kan worden verhoogd en een streefcijfer worden bepaald.

Meest complete Preventief Medisch Onderzoek

Inzicht verkrijgen in de vitaliteit van de werknemers? Door het uitgebreide PMO concept van VicoBlue en MediHealthGroup is dit mogelijk. Uit de resultaten worden verbeterpunten aanbevolen en worden vergeleken met het marktgemiddelde. U ontvangt op maat gemaakt advies die kan worden bekeken binnen een beveiligd portaal.

Stel de gezondheid van de medewerkers op de eerste plaats en pak hiermee ziekteverzuim en productiviteitsverlies concreet aan! Wist u dat het bedrijf maar liefst €400,00 per dag per werknemer kan besparen als u investeert in de algehele vitaliteit van de werknemers?

Ons PMO concept is samengesteld door een samenwerkingsverband van cardiologen, longspecialisten, huisartsen en psychologen.

Voordelen PMO via VicoBlue/MediHealthGroup:

 

  • Meest complete PMO op de markt, samengesteld door experts
  • Gerichte aanpak op de gezondheid van de individu
  • Iedere medewerker ontvangt een persoonlijke online rapportage
  • Boek aan de hand van de rapportages een e-consult met een gezondheidsdeskundige
  • Raadpleeg de resultaten van de medewerkers in één oogopslag en vergelijk ze per afdeling en met het marktgemiddelde.
  • MediHealthGroup is aangesloten op alle verzekeringen binnen Nederland!

Meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en ontvang meer informatie.

Contact

Neem dan contact op via servicedesk@vicoblue.nl of via onderstaand contactformulier.