VicoBlue App

Ingericht om je te begeleiden bij de pijlers voeding, beweging en mindset!

VicoBlue App

Gezond en snel afvallen & meer energie met een persoonlijke dieet en sportplan, MetaCheck het Gendieet.

VicoBlue app

Begeleiding in App

Onderzoeken staan centraal als de basis van het VicoBlue concept. Vanuit onze visie bieden wij aansluitend begeleiding aan. De eerste begeleiding kan plaatsvinden met de VicoBlue App. De app biedt je handvaten om je vitaliteit te vergroten door de toepassing van 3 pijlers: Voeding, Beweging & Mindset. Bij aankoop van de MetaCheck analyse op onze website ontvang je een jaarlicentie voor het gebruik van de app. Deze licentie ontvang je bij het ontvangst van je MetaCheck resultaat en geeft je 12 maanden toegang tot de app. Enkele bijzondere functionaliteiten uit de app worden onder op deze pagina toegelicht: Voer jouw MetaCheck resultaten in, houd je voedingsdagboek bij, plan work-outs in op basis van jouw Sport-Type, vergroot je zelfbeeld met de mindset programma’s of boek professionele begeleiding met een van onze coaches!

Voordelen VicoBlue App

De app biedt meerdere functionaliteiten, zoals:

  • Voer jouw MetaCheck resultaten in de VicoBlue App
  • Ontvang toegang tot persoonlijke oefeningen op basis van jouw persoonlijk rapport
  • Houd jouw voedingsdagboek bij
  • Scan producten automatisch in jouw dagboek m.b.v. de barcodescanner
  • Verhoog je innerlijke kracht met onze Mindset oefeningen

Bekijk de video met meer informatie over de App of bestel de MetaCheck analyse en krijg een licentie voor 12 maanden voor de VicoBlue App!

Voeding

Hier voer je jouw MetaCheck resultaten in, dit houdt in de verhouding aan Macronutriënten. De app houdt exact bij in welk percentage je die dag koolhydraten, eiwitten en vetten hebt genuttigd. Voeg je producten eenvoudig toe in het dagboek d.m.v. de barcodescanner.

Voeding VicoBlue
Beweging VicoBlue

Beweging

Naast je MetaType, die gebaseerd is op voeding, wordt ook je Sport-Type bepaald bij de MetaCheck. Dit kan zijn duursport (Endurance) of krachtsport (Speed). Met de jaarlicentie krijg je exclusief toegang tot workouts die gebaseerd zijn op jouw Sport-Type. Koppel jouw smartwatch eenvoudig via ‘’settings’’ en ga aan de slag met de sportoefeningen!

Mindset

Zonder de juiste mindset ben je niet meer in balans. Een goede mindset gaat veel verder dan enkel innerlijke rust. Mindset is een denkstijl of geesteshouding die bepaalt hoe je naar jezelf kijkt en dit beïnvloedt je kwaliteiten en vaardigheden. Een positieve mindset heeft invloed op je dagelijks leven. De oefeningen helpen om je comfortabeler en zelfverzekerder te voelen.

Mindset VicoBlue
Coaching VicoBlue

Coaching

Met de juiste begeleiding kom je verder. Vanuit deze visie heeft VicoBlue haar coachingsprogramma ontwikkeld. Onze coaches richten zich op voeding, beweging en mindset. De VicoBlue coaches zijn speciaal opgeleid om jouw testresultaten goed te kunnen interpreteren. Zij begeleiden je tijdens het aanpassen van je voedingspatroon en/of jouw persoonlijke work-out. Met ondersteuning van ons expert team en medisch team (bestaande uit een Medisch Moleculair Microbioloog, BIG-geregistreerde arts, diëtisten, mindcoaches en sport consultants) worden onze VicoBlue coaches getraind en gecertificeerd.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen VicoBlue en ontvang nieuws, wetenschappelijke artikelen en gezondheidstips via onze nieuwspagina in de app. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief als je geen enkele tip wil missen!

Overtuigd van de VicoBlue App? Bij aankoop van de MetaCheck analyse ontvang je nu een jaarlicentie met toegang tot de persoonlijke workouts en het voedingsdagboek, gebaseerd op jouw testresultaten!

Nieuws VicoBlue