VicoBlue App

Word jij je eigen coach?

VicoBlue app

Begeleiding via de VicoBlue App

Heb jij na het ontvangen van je persoonlijke testresultaten behoefte aan begeleiding en een handvat om de adviezen op te volgen?

Vanuit onze visie bieden wij begeleiding aan. Met onze VicoBlue App word jij je eigen coach. Houd een voedingsdagboek bij en plan je sportoefeningen in die speciaal geselecteerd zijn voor jou. Bij bestelling van de DNA metabolisme test, de voedselallergie IgG-test (ImuPro), de darmflora test of de stress test ervaar je de VicoBlue App nu 3 maanden gratis!

De app biedt jou handvatten om je vitaliteit te verhogen door de toepassing van de 3 pijlers: Voeding, Beweging & Mindset.

Enkele bijzondere functionaliteiten uit de app worden op deze pagina toegelicht.

Voordelen VicoBlue App

  • Voer jouw persoonlijke resultaten in (enkel van de DNA metabolisme test)
  • Ontvang toegang tot persoonlijk samengestelde sportoefeningen
  • Houd jouw voedingsdagboek bij
  • Scan producten automatisch in jouw dagboek m.b.v. de barcodescanner
  • Ontspan met onze mindset oefeningen

Bekijk de video met meer informatie over de VicoBlue App.

Hier voer je jouw DNA metabolisme resultaten in, dit is jouw persoonlijke verhouding aan koolhydraten, eiwitten en vetten. De app houdt exact bij in welk percentage je die dag koolhydraten, eiwitten en vetten hebt genuttigd en hoe veel je nog mag eten. Voeg jouw producten eenvoudig toe in het dagboek d.m.v. de barcodescanner.

Voeding VicoBlue
Beweging VicoBlue

Naast je voedingsadvies (Meta-type) wordt ook je Sport-Type bepaald bij de DNA metabolisme test. Verband jij meer calorieën met duursport of juist met krachtsport? Met de jaarlicentie krijg je exclusief toegang tot workouts die gebaseerd zijn op jouw Sport-Type. Koppel jouw smartwatch eenvoudig via ‘’settings’’ en ga aan de slag met de sportoefeningen!

Zonder de juiste mindset ben je niet meer in balans. Een goede mindset gaat veel verder dan enkel innerlijke rust. Mindset is een denkstijl of geesteshouding die bepaalt hoe je naar jezelf kijkt en dit beïnvloedt je kwaliteiten en vaardigheden. Een positieve mindset heeft invloed op je dagelijks leven. De oefeningen helpen om je comfortabeler en zelfverzekerder te voelen.

Mindset VicoBlue
Coaching VicoBlue

Met de juiste begeleiding kom je verder! Vanuit deze visie heeft VicoBlue het coachingsprogramma ontwikkeld. Onze coaches richten zich op voeding, beweging en mindset. De VicoBlue coaches zijn speciaal opgeleid om jouw testresultaten goed te kunnen interpreteren. Zij begeleiden je tijdens het aanpassen van je voedingspatroon en/of jouw persoonlijke work-out. Met ondersteuning van ons expert team en medisch team worden onze VicoBlue coaches getraind en gecertificeerd.

Blijf jij ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen VicoBlue? In de VicoBlue App ontvang je nieuws, wetenschappelijke artikelen en gezondheidstips. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief als je geen enkele tip wil missen!

Overtuigd van de VicoBlue App? Bestel hem dan nu in onze shop.

Nieuws VicoBlue