Waarom een gratis coaching sessie?

We begrijpen dat het ontvangen van gezondheidstestresultaten een mix van emoties en vragen kan oproepen. Onze coaching sessies zijn ontworpen om je te helpen deze resultaten beter te begrijpen, ze te contextualiseren binnen jouw unieke situatie, en vooral, om je te ondersteunen bij het nemen van de juiste eerste stappen richting een gezonder leven. Een coach kan je net dat duwtje geven wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met een leefstijlverandering.

Wie zijn onze coaches

Onze coaches zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook een interne training ondergaan om ervoor te zorgen dat ze optimaal zijn uitgerust om jou te begeleiden. Ze zijn empathisch, ervaren en hebben een diepgaande kennis van de gezondheidstesten die we aanbieden. Onze coaches zijn geselecteerd op hun achtergrond als diëtist, voedingsdeskundige, mindsetcoach of therapeut. Of je nu vragen hebt over voedingsadvies, levensstijlaanpassingen of simpelweg iemand nodig hebt om mee te praten, onze coaches staan voor je klaar.

Hoe werkt het?

Wanneer je jouw bestelling plaatst krijg je van ons na 3 weken een mailtje met een kortingscode om jouw coaching sessie te boeken. Heb je je resultaat nog niet binnen? Mail ons dan even dan kijken we dit voor je na. Het is natuurlijk alleen zinvol om een coaching sessie te boeken met een van onze coaches als je jouw persoonlijke resultaten ontvangen hebt.

1. Bestel de test:

Kies de gezondheidstest die het beste bij jouw behoeften past uit ons uitgebreide leefstijlassortiment. Weet je niet goed welke test bij jouw klachten past? Dan kun je een van onze coaches om hulp vragen, boek een sessie en wordt direct in de juiste richting gestuurd.

2. Gratis coaching sessie:

Zodra je jouw testresultaten ontvangt, sturen we je een uitnodiging voor een gratis coaching sessie. Boek een sessie op onze website en vul jouw unieke kortingscode in waardoor je de eerste sessie van ons gratis krijgt. Dit is jouw kans om persoonlijk met een van onze coaches te praten.

3. Begeleiding op maat:

Onze coaches zullen je helpen de resultaten te begrijpen, eventuele zorgen aan te pakken en samen met jou het advies doorlopen om praktische tips te geven.

Wat kun je verwachten tijdens jouw sessie?

  • Bespreking van jouw testresultaten in begrijpelijke taal.
  • Bespreken van individueel afgestemde adviezen en aanbevelingen zoals deze in het rapport worden beschreven.
  • Ruimte voor vragen die jij hebt over jouw testresultaten
  • Ondersteuning bij de eerste stappen van het advies, denk aan vervangende producten of tips voor het instellen van jouw mindset.

Bij VicoBlue gaat het niet alleen om testresultaten; het gaat om de reis naar een gezondere versie van jezelf. Ontvang nu een gratis coaching sessie bij het bestellen van een van onze gezondheidstesten en laat ons je begeleiden op deze reis. We geloven dat kleine stappen kunnen leiden tot grote veranderingen, en we staan klaar om je te helpen elke stap van de weg.

Bestel vandaag nog je gezondheidstest en ontdek de ondersteuning en begeleiding die VicoBlue te bieden heeft!

De gratis coaching sessie is alleen geldig op de volgende testen: