Affiliate VicoBlue

Wil jij ons helpen om de VicoBlue visie te delen met jouw klanten of volgers en wil je hiervoor beloond worden? Wordt dan affiliate van VicoBlue!

Vitaliteit op de werkvloer

Gezonde medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf. VicoBlue biedt uitkomst om bedrijven gezond te houden!

Wie zijn we?

VicoBlue is een nieuw concept waar voeding, beweging en mindset centraal staan. Door het samenbrengen van kennis en ervaring van professionals, begeleiden we consumenten en bedrijven bij het proces voor een gezonde body & mind.

De samenwerkingen die wij hebben met laboratoria zorgen ervoor dat wij unieke analyses hebben met gepersonaliseerd advies voor de consument. Onze focus ligt op preventie, met de nadruk op het bevorderen van een gezonde levensstijl.

Deel jij onze visie en wil je verdienen over jouw leads? Meld je dan als affiliate van VicoBlue!

Hoe werkt het?

Met VicoBlue willen wij gezamenlijk werken naar een gezondere samenleving. Daarom zijn wij op zoek naar jou als affiliate die positief is over onze producten/diensten en die mee wilt helpen onze visie breder in de markt te zetten. Voor het aanbrengen van leads naar de website van VicoBlue kun je inkomsten verdienen. Hoe je toe kan treden tot het affiliate programma lees je hieronder.

Voordelen Affiliate

Het affiliate programma van VicoBlue biedt meerdere voordelen, zoals:

  • Krijg toegang tot jouw affiliate account
  • Maak je eigen persoonlijke URL’s
  • Vraag kortingscode aan voor jouw leads
  • Binnen het account krijg je een eenvoudig
  • Overzicht van jouw verdiensten

Wat kun je verdienen?

Met jouw affiliate account kun je een link sturen naar jouw leads. Over de verkopen die gedaan worden door jouw leads ontvang je commissie van een bepaald product. De hoogte van de commissie is afhankelijk van de producten/diensten en van het trainingsproces dat je doorloopt bij VicoBlue.

Stappenplan

Vraag informatie over het programma via onderstaand contactformulier.

Je ontvangt vanuit VicoBlue een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

VicoBlue beoordeelt n.a.v. het gesprek de affiliate aanvraag.

Bij een positieve beoordeling ontvang je vanuit VicoBlue:

a. Toegang tot instructievideo

b. Overeenkomst

c. Prijzen en commissie

d. Processchema affiliate

Teken overeenkomst en stuur deze naar VicoBlue.

Je krijgt de mogelijkheid (tegen geringe betaling) om zelf de testen te ervaren. Onder het motto ”practice what you preach’‘ kun je zelf jouw ervaringen delen met jouw leads.

Na ontvangst van de testresultaten krijg je een vragenronde met het VicoBlue team, zodat je alle vragen kunt stellen en goed voorbereid de markt op kunt gaan. Bij een positieve beoordeling door het VicoBlue team ontvang de getekende overeenkomst vanuit VicoBlue.

Krijg toegang tot jouw affiliate account en start met de promotie van jouw unieke link.

Training & Opleiding

Onderdeel van het Affiliate programma zijn de trainingen en opleidingen. Onder het motto ”practice what you preach” zal je eerst zelf de testen uitvoeren om vervolgens de resultaten met het VicoBlue team te bespreken. Zo ben je voorbereid op eventuele vragen vanuit jouw leads en kan je relevante content schrijven over de opgedane ervaring op jouw website of social media kanalen.

De trainingen bestaan uit:

• Instructievideo’s van de testen (MetaCheck, NeuroSpot, ImuPro en overige persoonlijke testen)

• Bespreking van jouw eigen testresultaten

• Algehele vragenronde over de testen

Wil jij meehelpen om onze visie te delen en hiervoor beloond worden? Vul dan onderstaand contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Wil jij meehelpen om onze visie te delen en hiervoor beloond worden? Vul dan onderstaand contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.